Matuniverset

Kjærligheten til gode ingredienser står i sentrum når du spiser hos FOOD by Coor.

Vi vet hvordan din bedrift får en bedre dag. Vi har erfaring med store, medium og små kantiner på land og til vanns, fra nord til sør, i store byer og på avsidesliggende plasser.
Vi serverer over 40 000 måltider om dagen!

Mer enn lunsj

Når du kommer på jobb, sørger FOOD by Coor for at morgenkaffen dufter og smaker akkurat slik du ser frem til.

Noen vil si at for nordmenn er kaffen på jobb nesten viktigere enn at PC-en funker optimalt. Derfor fokuserer vi i Coor på god kaffe. 

I løpet av dagen kan vi også servere deg 

Frokost
Nybakt brød og deilige salater
Supper og foccacia
Møtemat
Grab n Go

«God kaffe er en klem i en kopp!»
Egil Ove Fløholm, Fagspesialist Food & Beverage

Menylaug

FOOD by Coor (Coor) har sitt eget Menylaug, som velges for ett år av gangen.

Menylauget er sammensatt av kantineledere og kokker, som får muligheten til å være med å lage en sentrale menyplan som benyttes i alle våre kantiner i Norge.

Blant Menylaugets oppgaver er å skape bærekraftige lunsjretter basert på råvarer med lavt CO2-utslipp. Maten skal naturligvis også være sunn, god og ha et optimalt næringsinnhold.

Menylauget følger sesongene, og matrettene gjenspeiler årstidene gjennom friske råvarer og fristende variasjon.

Vi velger råvarer i tett samarbeid med våre gode leverandører, som også kan bidra med gode innspill til menyen, og noen ganger også utvikler matvarer i samarbeid med oss. 

Vi fremmer sunne valg

Våre gjester får et vennlig puff i riktig retning.
Vi vet at magen blir mett før øynene, og ofte forsyner vi oss for mye når det rumler i magen. Vi porsjonerer derfor alltid ut den varme retten. Opplevelsen styrker den estetiske opplevelsen, og sammen reduserer vi matsvinnet drastisk.

Og når det visuelle i seg selv er en glede, hvem ville ikke prøve noen nye smakssammensetninger, kanskje fiken med honning og ristede hasselnøtter?

God møtemat holder dampen oppe

Et lengre møte krever god servering for at vi skal opprettholde konsentrasjonen. Det skal være god møtemat på de interne møtene, og på de møtene der du trenger å imponere kundene dine litt ekstra.

Møtemat er en viktig del av hva vi FOOD by Coor tilbyr.

For de avslappede og uformelle møtene, kan du for eksempel kose deg med deilig kaffe og gjærbakst. Er dere mer sultne, lager vi deilige åpne eller lukkede sandwicher med en god sammensetning av smaker.

Vi har selvfølgelig mat og festkaker som passer når dere skal feire. Vi har supergode salatboller med god variasjon. Vi serverer snacks som chips, nøtter og popkorn, og selvfølgelig oppkuttet frukt og grønnsaker med dipp.

Tenk på klimaet

Det grønne skiftet må skje på alle nivåer – også på tallerkenen.

Hos FOOD by Coor er bærekraft en stor del av kokkenes drivkraft. Vi har store ambisjoner om at du skal kunne spise lunsj med god samvittighet. Med gode holdninger på tallerkenen, kan du redusere CO2-utslipp, bedre helsen og øke
arbeidsgleden.

Vi deler våre 12 huskeregler, som gjør det enkelt for deg å spise grønnere og sunnere i hverdagen, samtidig som du bidrar til å redusere klimaavtrykket.

Noe nytt og noe kjent

Helbakt sellerirot med brunet hasselnøttsmør. Cassoulet med grov pølse og hvite bønner. Spinatrullade med røkt ørret. Steinsoppsuppe med rosmarin. Krabbekaker med lime og cherrytomater. Hvit pizza med pære og chèvre.

Motet til å prøve nye retter og råvarer, må pleies litt hver dag. Slik får vi opplevd nye smaker. Menylauget arbeider med råvarer som er definerte etter sesong og kan ut fra gitte parametere fritt skape spennende og moderne retter, noe som gjenspeiles i menyene.

Hver ukedag har sitt tema, fra lokal mat til street food og one pot, med velkomponerte varierte salater og nystekt brød.

 

«Menylauget er sammensatt av energiske og inspirerte kokker fra alle verdenshjørner!»
Jonny Andersson, Fagspesialist Food & Beverage, Leder Menylauget i Coor