Nytt fra
FOOD by Coor

Starten på en ny æra

Floke.jpg

Gjennom seks måneder og ni samlinger, har aktører som på ulike måter representerer matproduksjon samarbeidet om å finne nye løsninger for hva vi skal spise i fremtiden. Les mer.

Engrosfrukt: en leverandør for de små

Poteter-jord-jordet.jpg

FOOD by Coors frukt- og grøntleverandør Engrosfrukt jobber med lokale leverandører som sikrer leveransene, og lar bøndene konsentrere seg om å foredle gode råvarer. Les mer.

Kundeopplevelser som ferskvare

Surprice-mann-mobil-overrasket.jpg

Har dere kantine, men opplever at tilbakemeldingene kommer sporadisk eller ikke i det hele tatt? Vi har tekstet et datadrevet verktøy for å fange kvalitative data om gjestens kundeopplevelse. Les mer.

Coor signerte Grønnvaskingsplakaten

Signer-signering.jpg

Coor signerte Vær Varsom-plakaten mot grønnvasking av markedsføring i næringslivet, bak står Næringslivets Klimanettverk, WWF, Miljøstiftelsen Zero og Framtiden i våre hender. Les mer.

PostNord til Coor

PostNord (1).jpg

Coor vi har fått kantineleveransen til Postnord Norge. Mattilbudet skal gå fra morgen til kveld. Vi tilbereder frokost, lunsj, overtidsmat og bakervarer til over 500 PostNord-ansatte.

Coor inngår ny avtale med Equinor

Credit-Einar_Melkøya_Aslaksen___TRY-Copyright-Einar_AslaksenEquinor-Equinor_-_Einar_Aslaksen_-_Melkøya-0614.jpg

Siden 2014 har Coor levert facility management (FM)-tjenester til Equinor. Nå har Equinor valgt å forlenge samarbeidet gjennom å inngå en ny avtale for servicetjenester ved Equinors produksjonsanlegg.

Coor vinner NM i Community Catering

NM-Community-Catering.jpg

Juryen vurderte ikke bare smak og visuell presentasjon, men også miljøaspekter som matsvinn, bruk av papir og plast og kostøre versus utnyttelse av råvaren de de vurderte rettene i Community Catering.

KUTTmatsvinn 2020

Smoothie-pære-nøtter-.jpg

Coor deltar i dugnaden! Samtidig som vi har vårt eget matavfalls-reduksjonsprogram, blir vi også med på dugnaden i norsk serveringsbransje for å redusere mat-svinnet med 20 % innen 2020.